Detalii oferta

Paste 2019 - Hotel Gulliver Delta Resort 3* - Uzlina

de la

939 RON / pers.

Tabel tarife

Cere Oferta

Descriere

separator Gulliver Delta Resort este construit in perfecta armonie cu natura, intr-o zona deosebit de spectaculoasa, situata in Delta Dunarii, la intersectia dintre Bratul Sfantu Gheorghe si canalul Uzlina. Accesul este facil, transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina durand in jur de 10 - 15 minute. Intins pe o suprafata de aproximativ 10.000 metri patrati, hotelul este inconjurat de pontoane de pe care turistii pot pescui in voie si se pot bucura de capturi, fie ei incepatori sau avansati in domeniu. Generoasa piscina a hotelului (18mx10m) dispune de o zona de sezlonguri, dotata cu umbrelute si terasa cu bar, acoperita cu stuf, unde se servesc bauturile furnizate in regim all inclusive sau cele "a la carte".
Camerele sunt repartizate astfel: 12 camere duble si 3 apartamente in corpul principal si 16 apartamente situate in cele 4 casute cu etaj construite cu elemente din stilul lipovenesc. Toate sunt dotate cu aer conditionat si televizor.

Servicii incluse:
Transport autocar Bucuresti - Murighiol - Bucuresti
Transfer barca Murighiol - Uzlina - Murighiol
4 nopti de cazare cu mese tip bufet
Cina Lipoveneasca de Paste (preparate de ciorba de miel, friptura de miel la tava, drob, cozonac, oua rosii in zilele de sejur de dupa Seara de inviere). *Persoanele care tin post au la dispozitie preparate vegetariene.

Optional - prezenta la Sfanta Slujba in Seara de Inviere

Servicii neincluse:
taxa ARBDD de intrare in rezervatia Delta Dunarii - 15 ron/persoana

PASTE IN DELTA DUNARII - oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!!

Tip masa:
  • • pensiune completa inclusa
Tip transport:
  • • autocar

Tarife

separator
Perioada 25.04-29.04.2019
Loc in Camera Dubla (seniori) 939
Loc in Camera Dubla (non seniori) 1022
separator Cerere oferta