Detalii oferta

Olanda - Belgia & Marele Ducat Luxemburg

de la

639 EURO / pers.

Tabel tarife

Cere Oferta

Descriere

separator Program
Ziua 1: BUCURESTI - AMSTERDAM
Ora 12:00 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 14:00 pentru zborul  KLM cu destinatia Amsterdam.
15:55 - Sosire in Amsterdam- unul dintre cele mai moderne orase din Europa - frumos, tineresc si relaxat, cu multe lucruri de facut si de vazut, cu multe baruri, mancare din toata lumea si oameni prietenosi. Prin oras se poate merge pe jos sau cu bicicleta. Desi arhitectura apartine cu preponderenta secolului XVII, acesta este singurul lucru invechit din acest oras.
Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Amsterdam.  
Ziua 2: AMSTERDAM & CROAZIERA PE CANALE
Mic dejun. Vom incepe prima zi de vizita cu un tur panoramic si pietonal de Amsterdam: Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum sau muzeul Van Gogh. Continuam cu o croaziera pe canale. Transfer la hotel.  Cazare in Amsterdam.
Ziua 3: AMSTERDAM-MARKEN-VOLENDAM- ZAANSE SCHANS
Mic dejun. Excursie optionala Marken Volendam si Zaanse Schans. Primul stop este in Zaanse Schans- sat traditional, amplasat pe malul raului Zaans, unde vom putea admira in voie renumitele mori de vant din Olanda.
Continuam cu Marken si Volendam-localitati  foarte  pitoresti,  unde descoperim  adevarata  frumusete  a  Olandei:  un  peisaj tipic  rural  cu  mori  de  vant,  poldere,  canale  mici,  fabrici  de  branza  si  saboti,  case tipice din  lemn  si  localnici  in costume traditionale. Dupa amiaza, plecare spre Bruxelles.
Cazare in Amsterdam.
Ziua 4: AMSTERDAM-MADURODAM-HAGA-DELFT-ROTTERDAM- BRUSSELES
Mic dejun. Plecare matinala catre orasul in miniatura  Madurodam-vom oprii pentru vizita, orasul reprezinta Olanda in miniatura. Continuam catre Haga- capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale, un oras de importanta international. In Delft unde vom avea ocazia sa vizitam celebra fabrica si muzeul de portelan si ceramica albastra,  Biserica Veche -Oude Kerk,  Biserica Noua-Nieuwe Kerk si cladirea primariei. Urmatorul stop este Rotterdam -cel mai mare port al Europei.Transfer in Bruxelles.
Cazare in Bruxelles.
Ziua 5: BRUSSELES
Mic dejun. Astazi vom face turul panoramic al orasului Bruxelles- capitala ciocolatei si capitala Belgiei, oras multicultural, sediu al Familiei Regale, aici se afla Parlamentului European si al Comisiei Europene. Stradute pietruite si inguste se deschid in Grand-Place, imensa piata medievala, cu cladiri bogat ornate si o atmosfera plina de viata. Piata este una dintre cele mai frumoase din intreaga Europa.Turul include: Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Palatul de Justitie, Platoul Heysel. 
Ziua 6: BRUXELLES-MARELE DUCAT LUXEMBURG& ORASUL DINANT
Mic dejun. Astazi avem ocazia sa descoperim intr-o excursie optionala Marele Ducat Luxemburg  cu o scurta oprire in pitorescul orasel Dinant pentru o sesiune de poze.
Luxemburg, capitala Marelui Ducat de Luxemburg, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene, orasul este situat la confluenta raurilor Alzette si Petrusse, in centru vechi vom admira: Piata Armelor dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm, statuia marelui duce de Luxemburg–Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Cornichei. Timp liber la dispozitie in oras. Transfer si cazare in Bruxelles.
Ziua 7: BRUXELLES- BRUGES-GENT
Mic dejun. Excursie optionala la Bruges si Gent- prima oprire va fi oraselul Ghent. Aici veti vizita Catedrala St. Bavo – gazda capodoperei fratilor Van Eyck, “Altarul mielului mistic”.
Plecam catre Bruges, unde veti putea admira Minnewater -Lacul Iubirii, si manastirea Beguinage, Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizata de Michelangelo, Piata Markt cu clopotnita, Piata Primariei.
Cazare in Bruxelles. 
Ziua 8: BRUXELLES- AMSTERDAM-BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti, vom avea un scurt stop la Amsterdam. Ora 18:20 - decolare din Bruxelles.    

*Orar de zbor informartiv(orele de pot modifica):
Bucuresti- Amsterdam: 14:00-15:55
Bruxelles-Amsterdam: 18:20-19:15
Amsterdam- Bucuresti: 20:55-00:35
*Compania aerieana cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei

Servicii incluse:
Bilete de avion Bucuresti –Amsterdam, Bruxelles-Amsterdam-Bucuresti- Compania KLM
3 nopti cazare in Amsterdam la hotel de 3*** cu mic dejun
4 nopti cazare in Brusseles la hotel de 3*** cu mic dejun
Tururile si transferurile prevazute in cadrul excursiei cu autocar:
Tur panoramic si petonal de oras: Bruxelles si Amsterdam
Croaziera pe canale in Amsterdam
Excusie de 1 zi la: Madurodam-Haga-Delft-Rotterdam
Asistenta turística in limba romana

Nu sunt incluse:
Taxele de aeroport si taxa de serviciu 225 euro/persoana
Excursiile optionale
Asigurarea storno si asigurarea medicala
Intrarile la obiectivele turistice
Alte servicii neincluse in program

Hoteluri:
Amsterdam: Amstel Botel Botel Bv Ndsm-pier 3 3 - 1033 RG - Amsterdam, sau similar
Bruxelles: Floris Ustel Midi, Square De L'aviation, 6-8 - 1070 - Brussels, sau similar

Supliment single: 189 Euro; Loc in camera tripla: 639 Euro; Copil 2-12 ani in camera cu parintii: 559 Euro

Excursii optionale:
Marken Volendam si Zaanse Schans - 60 € /adult, 50€ /copil, include: autocar local, insotitor de grup.
Luxemburg & Dinant -75 € /adult ; 55 € /copil, include: autocar local, insotitor de grup.
Brugges & Gent - 40 € /adult , 30 € /copil include: autocar local, insotitor de grup.

Tip masa:
  • • mic dejun inclus
Tip transport:
  • • avion

Tarife

separator
Date plecare Loc in camera Dubla
01.05, 25.08, 05.09, 02.10, 30.11.2018 639
separator Cerere oferta