Detalii oferta

GRECIA 10 ZILE - avion

de la

420 EURO / pers.

Tabel tarife

Cere Oferta

Descriere

separator Servicii incluse:
ghid roman;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*( un hotel de 2* are camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu si dus).

Servicii neincluse:
50 € pentru :
a) croazierele la Muntele Athos si Insula Skiatos ;
b) taxele pentru turisti si autocar de traversare a Marii Ionice (Igumenita – Corfu – Igumenita si la Patras din Peloponez in Grecia continentala) ;

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea .
taxe aeroport/securitate, transfer aeroport – hotel – aeroport si comision, in total = 175 € (se achita la agentia din Romania).

Suplimente:
Supliment single: 180 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti au o reducere de 30 €.

Program:
ZIUA 1 – Duminica, ora 5.45 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Air pentru destinatia Salonic. Decolare ora 7.45. Sosire la 8.45. Se vizitaza Biserica Sf. Dumitru (moastele). Tur de oras : Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb (popas), Piata Aristotel, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare. Timp liber. Nota - in zilele 1 si 2 cazarile vor fi in acelasi hotel.
Cazare in zona Platamonas – Larisa -Volos.

ZIUA 2 (mic dejun).Deplasare in zona Volos – croaziera la Insula Skiathos.
Cazare in zona Platamonas – Larisa -Volos.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Monumentul LEONIDA de la Termopile - “Lupta dintre greci si persi” La DELFI se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Deplasare la Cap Sunion (posibilitate de plaja si baie in mare) unde se viziteaza (la asfintit) Templul lui Poseidon.
Cazare in Atena.

ZIUA 4 (mic dejun). Optional, Croaziera pe Marea Egee (85 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 100 € - daca se achita in Grecia), croaziera cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena.
Cazare in Atena.

ZIUA 5 (mic dejun). Tur Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, etc. Dupa amiaza - timp liber in Atena. Sugesti: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee. Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 € - daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul - Acropole in lumini de noapte si cina in PLAKA - la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Atena.

ZIUA 6 (mic dejun). Oprire la Canalul Corint - lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza EPIDAUROS - teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene), apoi vizita Sparta.
Cazare in zona Olimpia-Pirgos.

ZIUA 7 (mic dejun). Se viziteaza Sanctuarul Olimpic din Olimpia. Traversarea Marii Ionice din Peloponez spre Grecia continentala. Cazare in zona Igoumenitsa-Corfu.

ZIUA 8 (mic dejun). Vizita Palatul Achilion si timp liber in Kerkyra. La pranz plecare din Corfu.
Cazare in Kalambaka.

ZIUA 9 (mic dejun). In Kalambaka se viziteaza Manastirea suspendata Marele Meteor apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Vizita biserica Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Popas in Statiunea Paralia Katerini. Cazare in zona Salonic.

ZIUA 10 – Marti (mic dejun). Deplasare la Ouranopolis - croaziera la Muntele ATHOS. Transfer la aeroport.Prezentare la imbarcare – ora 20.30. Decolare din Salonic, ora 22.30. Sosire la Otopeni, ora 23.30.

Tip masa:
  • • mic dejun inclus
Tip transport:
  • • avion

Tarife

separator
Date de plecare 2018 Loc in camera dubla
19.08 420
separator Cerere oferta