Detalii oferta

Excursii optionale Delta Dunarii 2019

de la

95 RON / pers.

Tabel tarife

Cere Oferta

Descriere

separator AMURG IN REZERVATIE - barca - 2 ore

Facem o plimbare cu barca, înconjurați de atmosfera romantică ce învăluie întregul ținut al Deltei în preajma asfințitul, pentru a surprinde cu aparatul de fotografiat splendidul spectacol de lumină și culoare.Traseul de bază este: Canalul Uzlina – Lacul Uzlina – Lacul Pojarnia – Lacul Chiril – Canalul Uzlina. Traseul poate suferi modificari, in functie de decizia conducatorului de ambarcatiune.

Tarif: 95 lei/persoana

PETRECERE LIPOVENEASCA - barca + microbuz - 3 ore (oferta valabila pentru min 16 persoane)

Petrecem în stil lipovenesc, asa cum doar gazdele noastre stiu s-o facă, prin cântece, dansuri, voie bună și gustări surpriză, cu unul din ansamblurile locale de lipoveni. De pe mese nu vor lipsi shut-urile de votcă, ceaiul la samovar și piroskile. La plecare toți oaspeții vor păstra amintirile frumoasele prinse-n fotografiile pe care le fac costumați cu piese vestimentare din garderoba portului popular lipovenesc.

Tarif: 135 lei/persoana

DESCOPERA DELTA - barca - 2 ore

Ne plimbăm relaxați pe traseul Canalul Uzlina – Lacul Isaccel – Lacul Durnoliapca - Lacul Isac - Canalul Uzlina. Prilej ideal de a savura pe îndelete flora si fauna unice în lume ale acestui colț de rai declarat Patrimoniu UNESCO. Traseul poate suferi modificari, in funct de decizia conducatorului de ambarcatiune.

Tarif: 95 lei/persoana


LOCURI SFINTE SI ISTORIE CRESTINA IN DOBROGEA - microbuz - 4 ore

Martirionul de la Niculițel și Mănăstirea Cocoș (locul unicat în istoria crestinătății, singurul din lume în care s-au descoperit mormintele atâtor martiri cunoscuți și unde se afla moaștele celor 4 martiri creștini: (Zotic,Camasie,Filip și Atal,Mănăstirea Saon (unde se află o parte din moaștele Sfinților Vichente, Maxim Grecul, Inochentie Mitropolitul) și Mănăstirea Celic Dere (unde se află Icoana care se curăță singură).

Tarif: 145 lei/persoana

MISTERELE PADURII LETEA - barca - 4-5 ore

Excursia se realizează cu bărci moderne din flota proprie pe următorul traseu: Murighiol – Uzlina – Lac Isac – Lac Isac 2 – Canal Litcov – Canalul Lung - Crișan - Braț Sulina – Canal Magearu – Pădurea Letea. Profităm de ocazie pentru a descoperi comunitatea izolată de lipoveni autentici de la Letea, pădurile de nisip cu stejari unici în Europa și, dacă avem noroc, faimoasele herghelii de cai sălbatici.
Excursia jeep safari este inclusă în preț.
Se realizată cu căruțele sau cu alte mijloace de transport folosite în plan local.

Tarif: 220 lei/persoana

SULINA - ORASUL PIRATILOR - barca - 5-6 ore

La Sulina (vechea capitală a piraților, unde se varsă Dunărea în Marea Neagră) ne deplasăm pe traseul: Uzlina – Lac Isac – Lac Isac 2 – Canal Litcov – Canalul Lung – Crișan – Braț Sulina. Facem o plimbare pe faleza care mai pastrează încă ceva din parfumul de odinioară, vizităm Biserica cu mozaicuri, Vechiul Far, Muzeul renumitului scriitor Jean Bart etc. Optional timp liber pentru plajă.

Tarif: 220 lei/persoana

FARMECUL PLAJELOR VIRGINE DE LA SF. GHEORGHE - barca - 5-6 ore

Pornim către Sf. Gheorghe pe următorul traseu: Uzlina – Brațul Sf. Gheorghe – sat Sf. Gheorghe – și retur prin rezervație – Lac Roșu – Lac Roșuleț – Caraorman – Uzlina. Vizităm micul sat pierdut între Dunăre și mare, admirăm arhitectura locală și ne îndreptăm către una dintre cele mai virgine plaje ale României.

Tarif: 220 lei/persoana

MARELE TUR AL DOBROGEI DE SUS - microbuz - 8-10 ore (oferta valabila pentru min 6 persoane)

Este prilejul ideal să vizităm unele dintre cele mai importante obiective turistice din nordul Dobrogei. Din program nu lipsesc: Martirionul de la Niculițel, Moaștele de la Mănăstirea Cocoș, Mănăstirea Celic Dere, Lacul Razim, Cetatea Istria (prima localitate atestată documentar, din România) etc.
Pranz traditional inclus in pret.

Tarif: 320 lei/persoana

MARELE TUR AL DELTEI DUNARII - barca - 7-9 ore (oferta valabila pentru min 8 persoane)

Profităm de cea mai bună ocazie pentru a ne bucura, într-o singură zi, de unele dintre cele mai interesante atracții turistice ale Deltei Dunării. Un tur în care se vizitează obiectivele turistice prezentate la excursiile: Sulina, orașul piraților și Misterele pădurii Letea.

Tarif: 320 lei/persoana

Oferta promotională Early Booking:

La 2 excursii cumpărate se oferă o excursie GRATUITĂ (conform principiului celui mai mic preț), pe care turistul o poate alege dintre: Amurg în rezervație, Descoperă Delta, Locuri Sfinte și Istorie Creștină în Dobrogea și Petrecere Lipovenească.

Tip masa:
  • • pranz inclus
Tip transport:
  • • mixt

Tarife

separator
separator Cerere oferta