Detalii oferta

Circuite pentru toti autocar 2019: Israel – Pamantul Sfant

de la

404 EURO / pers.

Tabel tarife

Cere Oferta

Descriere

separator Program:

Ziua 1: Bucuresti – Tel Aviv – Bethleem
Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul spre Tel Aviv. Sosire pe aeroportul Ben Gurion. Intalnire cu ghidul local. Tur panoramic in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa, unde vom gasi multe boutique-uri si retaurante moderne incadrate inca de influentele arabe. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

Ziua 2: Bethleem – Ierusalim
Mic dejun. In Bethleem vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Vom continua drumul spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor unde vom vizita Manastirea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Transfer la Bethleem pentru cina si cazare.

Ziua 3: Bethleem – Masada – Ierihon – Marea Moarta
Mic dejun. Plecare spre situl istoric Masada, inregistrat in 2001 pe lista patrimoniului mondial cultural si natural al organizatiei UNESCO. Stanca arida pe care se afla zidita fortareata, se inalta la altitudinea de 470 de metri deasupra apelor Marii Moarte. Accesul spre aceasta se face, fie pe o poteca serpuitoare si abrupta, ce urca 280 de metri, fie cu o telegondola, suspendata pe stalpi metalici. Masada reprezinta un loc simbolic pentru multi evrei ce aminteste de rezistenta iudeilor impotriva romanilor. Sosim in Qumran, tinut desertic in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Deplasare catre Marea Moarta pentru o scurta oprire. Continuam drumul spre Ierihon pentru a vizita cel mai vechi oras de pe pamant. Intoarcere la Betleem pentru cina si cazare.

Ziua 4: Bethleem – Nazaret – Croaziera pe Marea Galileei
Mic dejun. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret, cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. Seara ne vom relaxa intr-o croaziera pe Marea Galileii (optional). Transfer la Nazaret pentru cina si cazare.

Ziua 5: Nazaret – Haifa – Tel Aviv
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa - al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

Servicii incluse:
- Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, compania aeriana El AL / Tarom;
- Tur panoramic al orasului Tel Aviv & Jaffa;
- Bonus! Excursie la Masada – Ierihon – Marea Moarta;
- 3 nopti de cazare cu demipensiune in Bethleem la hoteluri de 3*-4*;
- 1 noapte de cazare cu demipensiune in Nazaret la hoteluri de 3*-4*;
- Ghid local vorbitor de limba romana.
- Transport cu autocar clasificat conform itinerariu.

Nu sunt incluse:
- Taxele de aeroport si taxa de serviciu – 130 euro/persoana;
- Tips in valoare de 3 euro/persoana/zi (se achita obligatoriu la ghidul local);
- Biletele de intrare la obiectivele turistice;
- Urcarea cu telecabina si biletul de intrare Masada – 25 euro/persoana
- Excursiile optionale.

Tip masa:
  • • demipensiune inclusa
Tip transport:
  • • avion

Tarife

separator
Perioada Circuit Adult in camera dubla
09.09.2019; 20.09.2019; 08.10.2019; 29.10.2019; 07.11.2019 404
separator Cerere oferta