Detalii oferta

Circuite pentru toti autocar 2019: Circuit Nordul Italiei

de la

305 EURO / pers.

Tabel tarife

Cere Oferta

Descriere

separator Program:

Ziua 1: Bucuresti – Budapesta (850 Km)
Ora 05:30 Imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR.
Ora 06:00 Plecare pe traseul Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii si cazare in zona Budapesta.

Ziua 2: Budapesta – Viena – Klagenfurt/ Velden (570 Km)
Mic dejun. Ne indreptam spre Viena, unde vom face un tur panoramic al Ringului Vienez. Dintre cladirile importante pe care le vom admira enumeram : Palatul Hofburg, Catedrala Sf Stefan, Parlamentul, Primaria. Tur pietonal si popas pentru masa de pranz pe strazile comerciale din centrul Vienei. Traversarea Austriei de la nord la sud cu oprire in Klagenfurt (vizita la Minimundus) si popas pe malul pitorescului lac Worthersee, cazare in zona Klagenfurt/Velden.

Ziua 3: Klagenfurt/ Velden – Padova (320 Km)
Mic dejun. Plecam spre Padovaunde ajungem in jurul pranzului. Aici vom vizita Bazilica Sfantului Anton de Padova, unul dintre cei mai iubiti sfinti ai Italiei si ai lumii crestine. Vom parcurge un scurt tur pietonal in centrul istoric al orasului. Cazare in regiunea Padova.

Ziua 4: Padova – Milano – Verona – Padova (500 km)
Mic dejun. In aceasta zi vom merge la Milano – capitala mondiala a modei, cel mai important centru financiar al Italiei si al doilea oras ca marime dupa Roma. Aici vom vizita obiectivele turistice principale: Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Opera Scala cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele. Plecam apoi spre Verona – denumit “Orasul Iubirii” datorita celebrei opere literare a lui William Shakespeare, “Romeo si Julieta”. Ne deplasam la Casa si Balconul Julietei, Piata Bra, Amfiteatrul roman, Ponte Scaligero. Intoarcere in Padova si cazare.

Ziua 5: Padova – Venetia – Padova (100 Km)
Mic dejun. In drum spre Venetia vom face un scurt popas pentru shopping (centru comercial). Transfer cu autocarul la Venetia - Insula Tronchetto, de unde ne imbarcam pe vaporetto, spre Piata San Marco. Aici vom admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Vizita continua cu o plimbare pietonala pentru a vedea Canale Grande pana la Podul Rialto. In timpul ramas la dispozitie, se poate opta pentru o croaziera cu vaporasul la Murano si Burano. Intoarcere in Padova si cazare la acelasi hotel.

Ziua 6: Padova – Postojna – Budapesta (740 Km)
Parasim Italia si in drum spre Budapesta vom face o scurta oprire in Slovenia pentru a vizita pestera Postojna, renumita in Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Urmam apoi autostrada ce margineste lacul Balaton si ne indreptam spre capitala Ungariei. Sosire la Budapesta in cursul serii, unde vom efectua (bonus) croaziera pe Dunare by night (include ghid local si un pahar de sampanie). Cazare in Budapesta.

Ziua 7: Budapesta – Bucuresti ( 850 km)
Mic Dejun. Plecare spre Bucuresti pe ruta Arad – Deva – Sibiu – Pitesti. Sosire seara in Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR.

Servicii incluse:
- Transport autocar clasificat;
- 6 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 2*-3*;
- Ghid insotitor roman;
- Bonus:Croaziera pe Dunare in Budapesta.

Nu sunt incluse:
- Intrari la obiectivele turistice;
- Vaporetto in Venetia (aprox. 17 euro/persoana);
- Taxe de oras/statiune - se achita la receptia hotelului.

Tip masa:
  • • mic dejun inclus
Tip transport:
  • • autocar

Tarife

separator
Date de plecare Loc in camera dubla
13.05.2019 305
10.06.2019; 08.07.2019; 29.07.2019; 02.09.2019; 30.09.2019 323
separator Cerere oferta