Detalii oferta

Circuit Cappadocia

de la

199 EURO / pers.

Tabel tarife

Cere Oferta

Descriere

separator PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1. Bucuresti – Antalya
Check-in- îmbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Antalya. Transfer si cazare în zona Antalya la Hotel Meryan 5* sau similar.

Ziua 2. Antalya – Cappadocia
Mic dejun. Plecare spre Konya, locul de provenienta al misticilor sufi. Se calatoreste de-a lungul cheilor Ihlara si a vulcanului Hasan , strabatand zona pitoreasca a Muntilor Taurus si a stepei anatoliene. Seara, cazare în zona Cappadocia la Hotel Dinler Nevsehir 4* sau similar.

Ziua 3. Cappadocia
Mic dejun. Se viziteaza Parcul National Göreme, inclus în patrimoniul UNESCO si cunoscut pentru formatiunile înalte si pesterile impresionante, fiind unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj ale lumii bizantine. Optional, se poate vizita si muzeul în aer liber Göreme*. Oprire pentru fotografii la cetatea de piatra naturala din Uçhisar, cel mai înalt punct din Cappadocia si vizita la unul dintre impresionantele „orase” labirintice subterane, cu biserici si case sapate în piatra. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 4. Cappadocia
Mic dejun. În prima parte a zilei se viziteaza o crama, unde se pot degusta vinuri locale. Dupa-amiaza, vizita la o tesatorie traditionala pentru a descoperi arta mestesugaritului. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 5. Cappadocia – Antalya
Mic dejun. Plecare spre Antalya. Oprire la impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit în sec. al Xlll – lea în onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare în zona Antalya la Hotel Meryan 5* sau similar.

Ziua 6. Antalya
Mic dejun. Tur de oras în Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca. Se viziteaza portul de yachturi, centrul vechi si faimosul minaret – simbol al orasului, Yivli Minare. Vizita la un magazin de bijuterii si la unul de articole din piele. Timp liber pentru cumparaturi. Dupa-amiaza, vizita la impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare în zona Antalya la Maxholiday Hotels Belek 5* sau similar.

Ziua 7. Antalya – Manavgat*
Mic dejun. Optional, excursie cu barca pe râul Manavgat*, cu prânz inclus si oprire la o plaja cu nisip fin. Seara, întoarcere la hotel în zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si îmbarcare cu destinaÈ›ia Bucuresti Otopeni.

SERVICII INCLUSE:

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Antalya - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana
- Taxe de aeroport
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 7 nopti, in hoteluri de 4 si 5 stele cu mic dejun
- Asistenta turistica in limba romana
- Supliment Demipensiune (7 cine bufet) - 109 Euro / persoana (Optional)
- Pachet PREMIUM (5 pranzuri tip bufet, toate intrarile la obiectivele turistice din program, toate excursiile optionale din program, toate taxele de statiune): 99 Euro/ persoana (Optional)

NU SUNT INCLUSE:

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală și storno
• Intrări la obiectivele turistice
• Taxe de stațiune

*Servicii opționale neincluse în preț (se pot rezerva doar in agentie, inainte de plecare!):
• Supliment demipensiune (7 cine tip bufet): 109 Euro/ persoană
• Pachet PREMIUM (5 prânzuri tip bufet si meniu, toate intrările la obiectivele turistice din program, toate excursiile opționale din program, toate taxele de stațiune): 99 Euro/ persoană

*Zbor cu balonul cu aer cald in Cappadocia (se poate rezerva doar la fata locului si se organizeaza in functie de conditiile meteo): aprox 150 Euro/ persoana


Acte necesare:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii din sejur• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no showGrup minim de participanti: 30 de persoane*

*Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 50 euro/persoana.

Tip masa:
  • • mic dejun inclus
Tip transport:
  • • avion

Tarife

separator
Perioada Loc in camera dubla
23.03-30.03.2019 199
separator Cerere oferta