Detalii oferta

Atena - CAP SUNION PELOPONEZ

de la

325 EURO / pers.

Tabel tarife

Cere Oferta

Descriere

separator Servicii incluse:
ghid roman ;
4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** ;
bilet avion Bucuresti – Athena – Bucuresti ;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat in zilele 1, 3 si 5 ;
excursiile in Peloponez si la Cap Sunion ;
1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

Servicii neincluse:
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea ;
taxe aeroport / securitate/check-in, transfer aeroport – hotel – aeroport si comision - 145 €

Suplimente:
Supliment single 90 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 €.

Program:
ZIUA 1 – Miercuri, ora 14 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in TAROM pentru destinatia Athena. Decolare ora 16.30. Sosire la Athena 18.15. Cazare in Athena.

ZIUA 2 (mic dejun). Excursie in Peloponez. Oprire la Canalul Corint - lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene). Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In EPIDAUROS - teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita.

Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 € - daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul - Acropole in lumini de noapte si cina in PLAKA - la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Athena.

ZIUA 3 (mic dejun) Turul Athena cu autocarul pe traseul: Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia cu opriri(vizite) la: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic si schimbarea garzii. Excursie la Cap Sunion (Templul lui Poseidon).Timp liber.
Cazare in Athena.

ZIUA 4 (mic dejun). Optional, Croaziera pe Marea Egee (85 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 100 € - daca se achita in Grecia) cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena. Cazare in Athena.

ZIUA 5 – Duminica (mic dejun). Timp liber in Atena. Sugestii: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee. Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare – ora 16.30. Decolare din Athena, ora 18.45. Sosire la Otopeni, ora 20.25.

Tip masa:
  • • mic dejun inclus
Tip transport:
  • • avion

Tarife

separator
Date de plecare 2018 Loc in camera dubla
29.08 325
separator Cerere oferta